Tietoa Minusta

Olen nuoresta asti tehnyt hoitotyötä. Ensin lähihoitajana ja sitten sairaanhoitajana, yhteensä lähes 20 vuotta. Ihmisten hoitaminen on aina ollut minulle luontevaa.

Jossain kohtaa aloin pohtia, että hoitotyö ja ihmisten auttaminen voi olla paljon muutakin; ihminen on fyysinen, psyykkinen ja mentaalinen kokonaisuus, missä kehon ja mielen yhteistyö ovat keskiössä. Halusin alkaa tehdä erilaista hoitotyötä ja auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisemmin vyöhyketerapialla. Minulla oli omakohtaista kokemusta tunnevyöhyketerapiasta asiakkaan roolissa, sekä vauvojen vyöhyketerapiasta omien lasteni kautta. Molemmista oli valtava apu.
Kokemusta löytyy myös vauvojen ja lasten suolistoallergioista yli 10 vuoden ajalta, koska omat lapseni ovat niistä kärsineet.

Aloitin tunnevyöhyketerapeutti - opinnot (sairaanhoitajan töiden ohella) Kairon Instituutissa, Helsingissä vuoden 2020 loppupuolella. Koulutus sisältää lähiopetuspäivien, oman prosessoinnin, sekä harjoitushoitojen lisäksi ravintoterapian kurssin. Lääketieteen perusopinnot olen suorittanut aiemmassa koulutuksessani.

Irtisanouduin sairaanhoitajan töistäni joulukuussa vuonna 2021 ja hyppäsin tuntemattomaan; ryhdyin yrittäjäksi ja aloin tehdä täysipäiväisesti vyöhyketerapiaa.

Valmistuin tunnevyöhyketerapeutiksi marraskuussa -23. Vuonna 2022 suoritin Vyöhyketerapiaa äideille ja vauvoille-ammattilaiskurssin, mikä antoi minulle valmiudet hoitaa myös vauvoja ja raskaanaolevia. Tammikuussa - 24 suoritin WHO:n imetysohjaajakoulutuksen, joten tarjoan myös imetysohjausta. Vauvojen ja sitä kautta perheiden auttaminen on lähellä sydäntäni.

Kohtaan asiakkaat aina yksilöllisesti, kunnioittaen heidän taustaansa ja historiaansa. Asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija. Lempeä työotteeni sekä hyvät sosiaaliset taidot ovat vahvuuksiani vyöhyketerapeuttina.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa, lenkkeilen, joogaan ja näen ystäviä. Luonnosta on tullut minulle yhä tärkeämpi rauhoittaja ja maadottaja. Olen alkanut arvostaa rauhallisempaa, stressittömämpää ja vähemmän suorituskeskeistä elämää. Suuri syy tähän on ollut tämä valtavan upea henkinen matka ja prosessi, mitä tämä koulutus on minulle mahdollistanut. Olen sukeltanut syvälle omiin traumoihini ja tunnelukkoihini, aina perimää myöten. Käyn itse säännöllisesti tunnevyöhyketerapiassa, sekä muissa mieli-keho -hoidoissa. Oma prosessointi on auttanut minua ymmärtämään asiakkaitani paremmin.

Tutustu hoitoihin


Vyöhyketerapia on eräänlaista kehohoitoa, mikä tasapainottaa ja rauhoittaa, sekä vapauttaa tunnelukkoja ja traumoja lempeällä tavalla kehosta. Se auttaa sinua myös saamaan paremman kehoyhteyden ja rauhoittaa hermostoasi.

© 2023 Hoitohuone Tunne ja Keho
Tiltaltinkuja 1, 21210 Raisio 
Kuvat: Nordberg Visuals 
Luo kotisivut ilmaiseksi!